?

Log in

No account? Create an account

candlelight

"I'm tired of being the one who wants. When will I finally be wanted?"

Rating position

Name:
kyandoruraito
Location:
Üdv Mindenkinek!

Ebben a naplóban olvashatjátok a fanfictionjeimet, amik a fantázidús "fanfiction" címke alatt lelhetők fel, az original szösszeneteim pedig az "original fiction" tag alatt találhatók. :)


A fanfictionök karakterei, az univerzumok, stb., természetesen minden tekintetben az eredeti szerzők tulajdonában állnak, én csak kölcsönvettem őket, a történetekből semmiféle anyagi hasznom nem származik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy az írásaim jelentős része slash, illetve akadnak köztük 18 éven aluliak számára nem ajánlott művek. (Az utóbbit minden esetben jelzem az adott történet előtt.) Csak saját felelősségre olvasd őket! Köszönöm!

Az engedélyem nélkül tilos bármelyik történetemet bármilyen oldalra feltenni, illetve dokumentumba kimásolni olyan célból, hogy például facebook csoportokban közzé tedd. Így nem jut el hozzám az olvasók véleménye, ezért kérlek, ne tegyél ilyesmit! (Sokkal hamarabb kiderül, ha ilyet csinálsz, mint ahogy azt gondolnád... és szankcionálva lesz.)

A zárolt bejegyzéseimet ne mutasd meg kívülállóknak! Köszönöm! (Nem minden bejegyzésem látható mindenki számára, így nem minden történetem sem, de 2017. jan. 1-től már nem jelölök vissza senkit; ezt kérlek tartsd szem előtt.)

Ha bármi észrevételed van, vagy ha bármit szeretnél tőlem, bármivel kapcsolatban, kérlek, kérdezz meg engem - és előre, ne utólagosan kérd a beleegyezésem valamihez! (Itt nem csupán a ficekre gondolok, hanem minden egyébre is, mert nem csak a ficeim képezik a szellemi tulajdonomat, hanem minden más is, ami ebben a naplóban tőlem származik.)

Kommenteket kapni nagyon szeretek,
úgyhogy, amit elolvastál, arra lehetőség szerint írj, kérlek visszajelzést! Minden komment egyformán értékes a számomra, a rövidek is!
Ahogy időm-energiám engedi, válaszolok. (És a többi írónak is kommentelj! ;)) Köszi! ^^ <3

Jó olvasást!


Layout by scholarslayouts

Mood theme by enednoviel


Rating position

Statistics